Skip to content
21.12.2020

Veteraanikeräys ja osallistuminen siihen

Piirin puheenjohtaja Jaska Petsola on keskustellut Veteraanivastuu ry:n Etelä-Karjalan keräyspäällikön Leena Ristimäen kanssa keräyksen tilanteesta Etelä-Karjalassa. Vapaaehtoisia kerääjiä on maakunnasta ilmoittautunut kymmenkunta. Puolustusvoimien vedettyä varusmiehet pois keräystehtävistä koronapandemian vuoksi, on keräys jäänyt pitkälti reserviläisten sekä muiden yksityisten henkilöiden harteille. Myös ihmisten liikkuminen on vähentynyt, joten lahjoituksetkin väistämättä jäävät vähemmälle.

Piirihallitus päätti kokouksessaan 17.12., että Reserviläispiiri tekee lahjoituksen keräykseen ja samalla haastamme mukaan muut tahot, jotka kokevat asian tärkeäksi.

Petsola haluaa vielä painottaa, ettei kyse ole mistään kilpailusta, joten lahjoitussummia ei tarvitse julkaista. Jos joku taho haluaa osallistumisestaan keräykseen kertoa, ei siinä mitään. Lahjoitukset menevät Etelä-Karjalan sotaveteraanien ja heidän puolisoidensa tukemiseen. Pieni osa tuesta voi tilanteen niin vaatiessa ohjautua Kymen alueelle.

Lisätietoja https://veteraanit.fi/
Alla maksutiedot, jotta voit antaa tukesi keräykseen.
Saaja: Sotiemme Veteraanit
Etelä-Karjala/Lappeenranta
tili: FI96 1555 3000 1086 14
Viite: 152136
Mobile Pay 36062