Skip to content

Puheenjohtajan kutsukilpailu 2021

Ajankohta

la 23.10. - la 23.10.2021

Paikka

Muukonkankaantie 260, Lappeenranta

Katso sijainti kartalta
Tervetuloa Lappeenrantaan Muukon kivääriradalle lauantaina 23.10.2021 klo 10:00 alkaen.
Pyrimme aloittamaan kilpailun rivakasti, joten on suotavaa olla paikalla vaikka muutamaa minuuttia vaille 10:00.
Kilpailuun jokainen yhdistys on oikeutettu lähettämään yhden kolmimiehisen joukkueen. Yhdistysten edustajilla oltava jäsenkortti mukana, ellei ole tunnettu.
Kilpailu ammutaan 100m matkalta 03-tauluun. Jokainen kilpailija ampuu kolme koelaukausta ja kymmenen kilpalaukausta. Koelaukaukset liidutaan, jonka jälkeen ammutaan kilpalaukaukset.
Kilpalaukausten jälkeen taulusta lasketaan kymmenen parasta osumaa. Koelaukaukset siis lasketaan tarvittaessa mukaan kymmeneen parhaaseen osumaan.
Tulos muodostuu yhdistyksen kolmen ampujan yhteistuloksesta. Ammunta suoritetaan seisten. Kiväärin oman hihnan käyttö tukena sallittu. 10 laukauksen suoristukseen on varattu aikaa 5 minuuttia.
Kiväärinä käytetään perinnekivääriä, eli esim.erilaiset pystykorvat ml. Ukko-Pekka m/39.
Reserviläisurheiluliiton sivuilta löytyy määritelmä perinnekiväärille, ja ammumme noiden kriteerien mukaisilla aseilla. Jos yhdistyksellä ei ole riittävästi kalustoa joukkueen lähettämiseksi, löytyy radalta aseita ja patruunoita niitä tarvitseville. Aseista ei peritä korvausta. Patruunat maksetaan radalla/ tai erikseen sovittaessa sähköisesti myöhemmin.
Ampujat varaavat mukaansa tarvittavat suojaimet. Ilmoittakaa ennakkoon saapumisestanne ja mahdollisesta ase/patruunatarpeesta!!!
 
Piiri varaa paikalle kahvit ja makkarat. Ammunnan ohessa tarkoitus myös keskustella ja nähdä eri kerhojen jäseniä.
Voittaja palkitaan 300 eurolla. Hopeajoukkue 200 eurolla ja pronssijoukkue 100 eurolla.